Підтримайте петицію про присвоєння посмертно Анатолію Кобзаренку звання Героя України!

26 травня 2021 290 0
Підтримайте петицію про присвоєння посмертно Анатолію Кобзаренку звання Героя України!
Kurkul.com

На офіційному сайті президента України зареєстровано петицію № 22/117300-еп щодо присвоєння Анатолію Кобзаренку звання Героя України посмертно за вклад у розвиток АПК.

Ініціатор петиції журналістка Kurkul.com Катерина Капустіна.

Нагадаємо, 20 травня 2021 р. зупинилося серце Анатолія Кобзаренка, засновника і директора одного із найбільш відомих вітчизняних виробників техніки та обладнання — «Завод Кобзаренка»

«В знак подяки за його неоціненний внесок просимо присвоїти йому посмертно звання Героя України і щиро віримо, що велика справа його життя буде продовжена», — зазначається у петиції.

Пропонуємо коротко ознайомитись зі змістом петиції:

За багато років відданої роботи Анатолій Кобзаренко зробив грандіозний внесок у розвиток виробництва спецтехніки та обладнання в Україні, економіку Сумщини та України в цілому, а також доклав багато зусиль для популяризації вітчизняної продукції як серед українських, так і закордонних аграріїв.

Анатолій Кобзаренко — засновник і керівник провідних машинобудівних компаній «Завод Кобзаренка» й «Кобзаренко Агро», «Компанії Кобзаренко» у Сумській області та Kobzarenko sp. z o.o. у Жлобниці (Польща).

У перші роки Незалежності України в Анатолія Кобзаренка були всі можливості залишитися жити й працювати за кордоном. Але він повернувся на Батьківщину і в 1993 році створив своє власне підприємство, яке давало роботу десяткам, а згодом сотням місцевих мешканців.

Свою діяльність підприємець розпочав із виробництва тачок та візків для присадибного господарства. І вже за 28 років завод Анатолія Кобзаренка став одним із найпотужніших підприємств у Сумській області і лідером із виробництва тракторних причепів та напівпричепів в Україні.

Нині завод виготовляє 20 видів причепів та напівпричепів, 9 видів перевантажувальних бункерів, 20 видів спеціалізованих цистерн для сільського й комунального господарства, різноманітні завантажувачі/розвантажувачі, шнеки, розкидачі міндобрив, зернопакувальне обладнання та багато іншого.

Щороку завод Анатолія Кобзаренка реалізує близько 1 700 одиниць причіпної техніки, виробленої в Липовій Долині та Ромнах на Сумщині.

Продукцію «Завод Кобзаренка» замовляють аграрії не лише в Україні, а і в багатьох країнах світу. Наразі підприємство Анатолія Кобзаренка створило потужну дилерську мережу в багатьох країнах і експортує свою техніку у 31 країну світу, зокрема, до країн ЄС, ОАЕ, ПАР, Австралії, Індії, Казахстану, Узбекистану та інших.

Крім вагомого внеску в економіку регіону та всієї України, Анатолій Кобзаренко реалізовував багато соціальних проектів, був відомими меценатом, спонсором багатьох заходів та відроджував інфраструктуру в містах і селах, де жив та працював.

Підписати петицію.

Ознайомитись із інструкцією щодо заповнення петиції можна за посиланням.

Щоб підписати петицію, необхідно авторизуватися або зареєструватися одним із запропонованих способів:

Виконано за допомогою Disqus