ГК Прометей збільшила продажі ЗЗР та посівного матеріалу на 200%

27 травня 2021 51 0
ГК Прометей збільшила продажі ЗЗР та посівного матеріалу на 200%

Протягом 2020-2021 МР ГК «Прометей» збільшила продажі ЗЗР та посівного матеріалу на 200%, завдяки інноваційному бізнес-продукту — Агромаркет при елеваторах, які вивели на ринок понад 2 роки тому. Про це повідомила пресслужба відомства.

«Ми не нав'язуємо нічого зайвого аграріям. Наша позиція — продати надійні інструменти для професіоналів на зручних і вигідних для них умовах», — поділилася успіхами Тетяна Корольова, керівник відділу ЗЗР та насіння ГК «Прометей».

Крім цілеспрямованої роботи над успішністю проєкту, запорукою його стрімкого розвитку стала синергія взаємодії фермер — елеватор. Інноваційність даної бізнес-ідеї вивела співпрацю групи «Прометей» з аграріями на новий рівень. Крім стандартних опцій зерносховища, елеватори компанії замикають на собі всі потреби фермера по частині розвитку свого продукту. 

Читати також: ГК Прометей ввела в елеваторну мережу другий комплекс на Одещині

Крім того, система Агромаркет надає можливість фінансування під майбутній урожай. Своєю чергою, безкоштовні консультації досвідчених агрономів і гнучка система знижок ще більше вдосконалять систему співпраці Агромаркет Групи з аграріями.

Оскільки елеватори компанії розташовані практично у всіх агрокліматичних зонах України, фахівці «Прометей», створюючи портфель продукції для своїх клієнтів, врахували всі особливості і умови вирощування, а також захисту культур в кожній області.

«Майже для всіх основних проблем ми маємо надійні інструменти серед ЗЗР. Вважаємо, що перш ніж рекомендувати що-небудь, необхідно все випробувати на власних полях. Маючи 20 тис. га земельного банку, наша компанія розуміє і бачить, які схожі потреби є в аграріїв», — відзначають фахівці компанії.

Читати за темою: ГК Прометей придбала п'ятий елеватор на Кіровоградщині

У планах компанії підвищити планку стійкого зростання продажів за рахунок конкурентних переваг «Прометея»:

  • співпраці з провідними брендами: Syngenta, Euralis, Limagrain, BASF, Alfa Smart Agro, Unifer);
  • швидкої доставки та можливості придбання товарів за місцем збуту врожаю;
  • мотиваційного пакета для аграріїв (знижки, можливість фінансування під майбутній урожай і т.д.);
  • тісної співпраці з великими та дрібними фермерськими господарствами.

«Наступний стрибок зростання обсягів продажів « Агромаркет» варто очікувати в період з серпня по листопад. Приріст обсягів у цей період обумовлений проведенням осінньої посівної кампанії. Додатковим стимулом до підвищення попиту стане розширення лінійки озимих за рахунок таких культур, як ріпак, горох та гірчиця», — прогнозує Тетяна Корольова.

Виконано за допомогою Disqus