Аграріям розповіли про переваги мобільних комбікормових заводів

28 травня 2021 44 0
Аграріям розповіли про переваги мобільних комбікормових заводів

Вартість виробництва комбікорму на стаціонарному заводі буде нижчою у порівнянні з мобільною версією. Також їхніми перевагами відзначають мобільність та гнучкість у використанні. Про відмінність стаціонарного та мобільного комбікормового заводу розповів Крістіан Бушхофф, генеральний директор німецької компанії Buschhoff, в ексклюзивному інтерв’ю «Крістіан Бушхофф: Якщо компанія на ринку 150 років — вона достатньо гнучка» на Кurkul.com.

«Наша головна ідея — це високоякісне обладнання за доступною ціною. Ми не найдешевші на ринку, це не наш підхід. Якщо ти купуєш надто дешево — то купуєш двічі. З іншого боку — усі хочуть мати якомога якісніше обладнання, та не за шалені гроші. Тож ми намагаємося тримати баланс між максимальною якістю та привабливою для аграріїв ціною. Одна з наших переваг — тривалий термін служби обладнання. Ми маємо багато клієнтів, котрі придбали наше обладнання 30–40 років тому, і воно досі працює. Це дуже гарна реклама для нас. Хоча, з погляду реалізації, такий термін роботи дещо знижує кількість продажів в окремому регіоні», — розповів він.

Читати також: Власне кормовиробництво дозволяє знизити собівартість тваринницької продукції — фахівець

За словами генерального директора, найбільшою перевагою стаціонарного варіанту є повна автоматизація роботи. Такий завод може працювати 12 годин і більше в автономному режимі за умови присутності всіх необхідних компонентів корму в системі. 

Проте, у довготривалій перспективі вартість виробництва комбікорму на стаціонарному заводі буде нижчою у порівнянні з мобільною версією. Для мобільних головною перевагою є мобільність та гнучкість у використанні.

«Завжди добре, коли клієнт має вибір, виходячи з потреб власного господарства», — підсумував фахівець.

Читати за темою: Аграрій розповів, як заощадити до 20% на виробництві комбікорму

Виконано за допомогою Disqus