Шведський виробник сільгосптехніки Väderstad придбав компанію Wil-Rich

28 травня 2021 73 0
Шведський виробник сільгосптехніки Väderstad придбав компанію Wil-Rich
Väderstad

Шведський виробник сільгосптехніки Väderstad AB оголосив про придбання компанії AGCO-Amity JV (AAJV). Повідомляє Traktorist.ua.

Зазначається, що компанія AAJV, відома під назвою Wil-Rich, повністю ввійде до глобальної групи компаній Väderstad під назвою Vaderstad Inc. та дозволить новому власнику отримати доступ до торгової мережі та виробничих потужностей у США.

«Це придбання відповідає нашим довгостроковим цілям розвитку на ринку Північної Америки. AAJV займає сильні позиції на американському ринку в поєднанні з широким асортиментом товарів. Це дасть нам можливість розширити спектр товарів у Північній Америці», — зазначив Матс Баверуд, президент та генеральний директор компанії Väderstad.

Як повідомляється, AAJV був у спільній власності компаній AGCO та Amity з 2011 р. Нині AAJV налічує 110 співробітників, виробничий завод площею 30 000 м2, склад деталей та науково-дослідний центр у Вахпетоні, штату Північної Дакоти.

За словами віце-президента з розвитку бізнесу та співвласника Väderstad Генріка Гілстрінга, компанія розглядає придбання як можливість збільшити свою присутність на ринку США. 

«Наше бачення залишається незмінним: бути провідним світовим партнером фермерів для отримання бездоганних сходів культури. З придбанням AAJV ми бачимо світле майбутнє», — додав Генрік Гілстрінг, віце-президент із розвитку бізнесу та співвласник Väderstad.

Наразі AAJV має велику лінійку продуктів для задоволення широкого спектра потреб в обробітку ґрунту та сівби, таких як культиватори, дискові борони, сівалки точного висіву та причіпні пневматичні бункери.

Читайте також: Väderstad представив новий надміцний передпосівний культиватор NZ Extreme

Виконано за допомогою Disqus