У Києві пройде 15-ий фестиваль їжі та вина

31 травня 2021 78 0
У Києві пройде 15-ий фестиваль їжі та вина
pixabay.com

Наступного тижня, 5-6 червня, у Києві відбудеться 15-ий Kyiv Food and Wine Festival — перший фестиваль вина в Україні, що популяризує найкращі українські вина, винну і гастрономічну культуру. Він пройде за підтримки Укрсадвинпром. Про це повідомляють організатори фестивалю.

Традиційно ця подія є справжнім святом доброго вина і крафтової гастрономії, а також — приємних зустрічей і теплого спілкування. Захід відбудеться у галереї LAVRA, за адресою вул. Лаврська, 7Б.

Організатори свята підготували для гостей:

  • Винний маркет, що збирає великих і малих виноробів з усіх куточків України, а також — з інших країн. Цього разу у фестивалі бере участь близько 30 виноробень! Це — чудова можливість продегустувати унікальні вина, які ви не знайдете у супермаркетах, ресторанах і винних барах, а також — особисто поспілкуватись з виноробами — з відомими і з тими, про яких варто дізнатись.
  • Великий маркет сирів, м’яса, соусів та інших смаколиків від крафтових українських виробників.
  • Безкоштовні лекції та дегустації у Школі вина: організатори запрошують відомих сомельє, винних експертів, амбасадорів винних брендів та інших харизматичних людей зі світу вина. 
  • Азартний «Устричний батл», конкурси і розваги, ігри, розіграші призів від партнерів фестивалю, happy wine hour і яскраві винні прем’єри, чудові фотозони, багато джазу від JAZZ Radio.
  • Фудкорт і комфортний чілаут: гостям фестивалю буде де смачно поїсти та перепочити.

Організатори фестивалю піклуються про безпеку гостей та близьких — всі відвідувачі дотримуватимуться офіційних рекомендацій МОЗ.

Квитки можна придбати онлайн, або на касах при вході на фестиваль. З кожним квитком гість отримує келих у подарунок і можливість безкоштовно дегустувати доступні вина на винному маркеті. Квиток дійсний лише на один день (5 або 6 червня).

Вартість квитків:

  • Early Birds: 100 грн — перші 300 квитків;
  • Standard: 150 грн — до 4 червня.
  • На вході: 200 грн (5 або 6 червня).

Слідкувати за анонсами та новинами фестивалю можна у події в Facebook

Нагадаємо, у червні відбудеться найбільша в Україні виставка «АГРО-2021»

Виконано за допомогою Disqus