На філії ВКВК Вінницької птахофабрики побудують ще один олієпресовий завод

3 червня 2021 74 0
На філії ВКВК Вінницької птахофабрики побудують ще один олієпресовий завод
Kurkul.com

Філія ВКВК «Вінницької птахофабрики» в м.Ладижин веде будівництво ще одного олієпресового заводу на своєму підприємстві. Про це розповів директор філії В'ячеслав Концур у матеріалі «Філія ВКВК Вінницькій птахофабрики: сепаратори САД компанії АЕРОМЕХ дозволили поліпшити якість продукції олієпресового виробництва» на Elevatorist.com.

Як зазначається, на новому заводі планують встановити 2 сепаратори САД виробництва «АЕРОМЕХ», щоб підвищувати якість виробленої продукції.

«Ми плануємо купити ще 2 додаткових установки, — на цей час будуємо ще один олієпресовий завод. І на ньому хочемо встановити два сепаратора САД. Зараз йдуть переговори про придбання, і ми попросили внести деякі зміни в конструкцію, щоб максимально адаптувати сепаратори саме під потреби нашого виробництва», — поділився планами В'ячеслав Концур.

Зараз на виробничому комплексі працює олієпресовий завод з сумарною виробничою потужністю 1620 т соняшнику на добу. За 2020 р. на підприємстві переробили 445 тис. т олійної. У 2020 р. також була проведена модернізація — на кожній з трьох незалежних ліній були встановлені сепаратори САД-150 виробництва компанії «АЕРОМЕХ».

Виконано за допомогою Disqus