Ціни на с/г продукцію — огляд за 4 червня від Zernotorg.ua

4 червня 2021 5744 0
Ціни на с/г продукцію — огляд за 4 червня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта     

В Україні стабілізувалися ціни на зернові після довготривалого падіння. Так, станом на 4 червня, в порту Миколаєва пшениця 2 класу коштує 7 214 грн/т, пшениця фуражна — 7 102 грн/т. Стабільними залишаються ціни на кукурудзу та соняшник — 8 323 грн/т і 21 500 грн/т відповідно.

На Одещині вартість пшениці 2 класу становить 7 168 грн/т, пшениці фуражної — 7 049 грн/т. Ячмінь, кукурудза та соняшник також залишилися на рівні минулого дня.

Нагадаємо, аналітики G.R. Agro повідомили, що обмежена кількість пропозицій фуражної пшениці, а також цінові тенденції в секторі продовольчої зернової, надавали відповідний вплив на цінову ситуацію в портах, як в гривневому, так і в валютному вираженні.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus