В Києві презентували оновлений самохідний обприскувач Amazone Pantera

14 червня 2021 101 0
В Києві презентували оновлений самохідний обприскувач Amazone Pantera

Компанія «Амазоне-Україна» разом з офіційним дилером Amazone компанією «Дойче Аграгтехнік» (DAT) представили оновлений самохідний обприскувач Amazone Pantera 4503 H на 33-й Міжнародній виставці «АГРО-2021» у Києві. Повідомляє Traktorist.ua.

Як розповів представник компанії Amazone в Україні Олексій Дяденюк, цьогоріч компанія вивела на ринок самохідну техніку зразка Pantera з новою штангою та просапну сівалку Precea, яку було презентовано на всеукраїнському демо-турі.

«На виставці ми демонструємо оновлений самохідний обприскувач Amazone Pantera 4503 H, у лінійці якого збільшено штангу до 42 м з обладнанням гідравлікою. Це викликало фурор в Україні. Машиною, в інновації якої інвестує виробник, переважно цікавляться господарства із зембанком від 1000 га», — розповів Олексій Дяденюк.

Самохідний обприскувач Amazone Pantera 4503 з опцією Comfort-Paket 1 і оновленою штангою має безступінчатий гідростатичний привід на кожне колесо, що забезпечує у роботі швидкість до 50 км/год. Інтелектуальне управління здійснюється за допомогою сучасного терміналу та ергономічного багатофункціонального джойстика AmaPilot +.

Оптимальне ведення штанги по висоті забезпечує автоматизована система DistanceControl. Для посекційного включення 50 см використовується опція пофорсуночного включення AmaSwitch або AmaSelect.

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus