На Херсонщині з полів крадуть запчастини з машин для зрошення

10 червня 2021 40 0
На Херсонщині з полів крадуть запчастини з машин для зрошення
Kurkul.com

На Херсонщині разом із гарячим сезоном аграрних робіт почастішали крадіжки на полях. Зокрема під приціл злодіїв потрапляють запчастини дощувальних машин. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції Херсонської обл.

Зазначається, що разом з гарячим сезоном аграрних робіт на Херсонщині почастішали крадіжки на полях. За інформацією відділу комунікації поліції Херсонської обл., за останній тиждень такі повідомлення надходили з Каховського р-ну та Новотроїцької ОТГ.

В «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 33-річний мешканець м. Нова Каховка та розповів, що з поля у с. Новокам’янка невідомий зловмисник викрав з дощувальної машини 29 розприскувачів. За даним фактом проводиться перевірка.

Наступного дня до поліції зателефонував 48-річний житель Новотроїцької територіальної громади. Він розповів, що вночі невідомі злодії з дощувальної машини «Фрегат», яка знаходиться в полі поблизу с. Благовіщенка, викрали 115 одиниць запчастин для поливу. За даним фактом також проводиться перевірка.

Читати також: Вітчизняні виробники зрошувальної техніки відстояли держпідтримку на 2021 рік

Виконано за допомогою Disqus