У господарстві з Одещини запустили зрошувальну систему на 600 га

16 червня 2021 51 0
У господарстві з Одещини запустили зрошувальну систему на 600 га
Facebook

На базі підприємства ТОВ «Агро Олімп 2019» на Одещині, що входить до агрохолдингу «Ерідон», відбулося урочисте відкриття нової зрошувальної системи. Про це повідомила пресслужба «Варіант Агро Буд».

Для замовника виготовлено та поставлено 3 кругові дощувальні машини, довжина кожної перевищує 700 м, під зрошення 600 га загальної посівної площі. Це перший етап співпраці компаній. Обравши устаткування українського виробника, сільськогосподарське підприємство-замовник може розраховувати на часткову державну компенсацію коштів.

У ТОВ «Агро Олімп 2019» зазначають, що під зрошувальні системи у с.Яськи була запущена насосна станція потужністю 600 м3/год. Окрім того, для реалізації проєкту компанією «Ерідон Буд» було прокладено 8 км міжпольових труб.

«Дві потужні дизельні насосні станції постачають воду у 3 кругові зрошувальні установки «Варіант Агро Буд». Електричне живлення дощувальних машин забезпечують дизельні генератори, а керування поливними машинами здійснюється дистанційно — за допомогою мобільного додатку від заводу-виробника», — йдеться у офіційному релізі.

Виконано за допомогою Disqus