В Україні створили земельну агенцію Volodar для допомоги фермерам у розширенні зембанку

15 липня 2021 550 0

В Україні створили земельну агенцію Volodar (Володар) з широкою мережею регіональних агентів. ЇЇ засновниками стали Володимир Нагорний, який понад 20 років працює у сфері земельних відносин, та інвестиційний фонд Fortior Capital, в який входять Latifundist Media і фонд аграрних агтек проєктів AgTech Farm. Новий сервіс покликаний допомогти фермерам залучити інвесторів задля розширення земельного банку та структурувати відносини з власниками землі. Повідомляє Kurkul.com.

«Завдяки співпраці з Volodar аграрії зможуть залучати інвесторів для розширення земельного банку, структурувати відносини з власниками землі і фокусувати свої ресурси на виробництві та збільшенні прибутку», — розповів Володимир Нагорний.

Як зазначають в земельній агенції Volodar, після запуску вільного ринку землі найкращим і найвигіднішим активом буде саме земельний.

Так, засновники сервісу Volodar назвали основні переваги інвестицій в землю:

  • стабільний дохід на рівні депозиту: річний дохід від володіння землею становить близько 7%;
  • нерухоме майно: земля є нерухомістю і захищена від ризиків втрати або знецінення;
  • додатковий дохід від зростання ринкових цін: зростання цін на землю дозволяє отримати додатковий дохід і примножити інвестиції;
  • ліквідний актив: земля — ​​ліквідний фінансовий інструмент, який можна завжди з легкістю продати;
  • довірче управління активом: команда земельної агенції Volodar може допомогти забезпечити всі формальності і гарантії і отримувати стабільний пасивний дохід;
  • не вимагає обслуговування: земельні ділянки не вимагають обслуговування і ремонту, як житлова або комерційна нерухомість, і не приносять додаткових турбот.

Дізнатись детальніше про можливості сервісу можна за посиланням.

Виконано за допомогою Disqus