Fendt модернізував сівалки MOMENTUM для збільшення посівних можливостей

19 серпня 2021 48 0
Fendt модернізував сівалки MOMENTUM для збільшення посівних можливостей
traktorist.ua

Компанія Fendt, яка входить в корпорацію AGCO розширила можливості сівалки точного висіву MOMENTUM. Завдяки додатковому комплекту для насіння ріпаку та додатковому резервуару для гранул діапазон застосування і потужність Fendt MOMENTUM значно розширився. Повідомляє Тraktorist.ua

З липня 2021 р. клієнти східноєвропейського ринку можуть замовити спеціальний набір для посіву ріпаку сівалкою Fendt MOMENTUM. Це значно розширить попередній асортимент висівних агрегатів для кукурудзи, сої та соняшнику, оскільки MOMENTUM зможе висівати ще більш дрібне насіння.

«Для різного насіння використовуються різні насіннєпроводи, щоб оптимально транспортувати його з насінного бункера до місця висіву на полі. Конструкція формувача борозни і підвіска диска були перероблені, щоб насіннєпроводи можна було легко і швидко замінити. Це ще більше скорочує час простою при зміні насіння», — повідомили в компанії.

Крім того, опціонально доступний туковий ящик для мікрогранулята або інсектициду. Його можна встановити на кожну висіваючу секцію, щоб, при посіві вносити додаткові стартові добрива.

Читайте також: Система E-Control налагоджує бездротове управління технікою Väderstad

Виконано за допомогою Disqus