Ціни на зернові та олійні — огляд за 3 вересня від Zernotorg.ua

3 вересня 2021 11810 0
Ціни на зернові та олійні — огляд за 3 вересня від Zernotorg.ua

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта          

Під кінець тижня в українських портах зросла вартість пшениці фуражної та пшениці 2 класу. А от ячмінь подешевшав і тепер його ціна складає в Миколаївському порту та в портах Одеської обл. — 7 098 грн/т.

Вартість кукурудзи в Миколаївському порту знизилась і тепер становить — 7 009 грн/т, а в портах Одеської обл. зросла до позначки — 7 089 грн/т.

Нещодавно аналітики спрогнозували зростання цін продовольчої пшениці.

На їхню думку, в секторі продовольчої пшениці спостерігатиметься зростання цін, що обумовлено результатом єгипетського тендера, згідно з яким Україна повинна буде поставити 60 тис. т з 180 тис. т пшениці.

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Виконано за допомогою Disqus