На українському агрохімічному ринку з’явилася нова компанія

6 вересня 2021 288 0
На українському агрохімічному ринку з’явилася нова компанія
UKRAVIT

Компанія UKRAVIT оголосила про об’єднання своїх активів. Відтепер на українському агрохімічному ринку з’явився новий гравець — UKRAVIT SCIENCE PARK. Повідомляє Kurkul.com.

Об’єднана компанія поєднала у своїй структурі ТОВ Укравіт Агро, Завод UKRAVIT та Інститут здоров'я рослин. Головний офіс залишається, як і раніше, в Києві. Очолить UKRAVIT SCIENCE PARK Віталій Ільченко.

«За 22 роки на ринку ми суттєво виросли: з невеликого виробництва в Черкасах ми перетворились на найбільшого українського виробника засобів захисту рослин і мікродобрив. Сьогодні в нашому розпорядженні близько 30 тис. м2 виробничих і складських приміщень, унікальний R&D центр, 18 власних регіональних представництв, що в комплексі дозволяє реалізовувати будь-які аграрні рішення для всіх регіонів України», — зазначив очільник компанії. 

З його слів, об’єднання дасть змогу працювати компанії як єдиний збалансований механізм і суттєво спростить прийняття низки управлінських рішень, а також дозволить ще оперативніше розробляти нові продукти та рішення, впроваджувати новітні технології та повніше розкривати потенціал наших фахівців. 

«UKRAVIT SCIENCE PARK — це ще один важливий крок у розвитку аграрної галузі України», — повідомив Віталій Ільченко.

Читайте також: В Україні з’явився новий бренд дощувальних машин

Виконано за допомогою Disqus