KMZ Industries автоматизує 20 зерносушарок для фермерських господарств

7 вересня 2021 63 0
KMZ Industries автоматизує 20 зерносушарок для фермерських господарств
KMZ Industries

Серед фермерів зростає попит на автоматизацію зерносушильних комплексів. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі KMZ Industries.

Як зазначили в компанії, за 3 місяці було укладено контракти на автоматизацію понад 30 об’єктів. Нині фахівці автоматизують 20 зерносушильних комплексів для фермерських господарств. 

Керівник департаменту автоматизації та електрифікації KMZ Industries Олексій Ломакін повідомив, що раніше в основному автоматизували великі та середні елеватори. Проте згодом фермери зрозуміли, що ця опція має бути обов’язковою і на їх зерносушарках.

За його словами замовники зерносушарок KMZ Industries мають вагомі переваги. 

«Нашу сушарку Brice-Baker ми одразу продаємо лише автоматизованою, вона вже має встановлене програмне забезпечення власної розробки нашого заводу — тож загальну автоматизацію зерносушильного комплексу маємо змогу зробити на її базі (використовуючи один промисловий контролер), що в тому числі допомагає фермеру заощадити на придбанні стороннього ПЗ», — пояснив фахівець.

Також він додав, що однією із переваг є те, що у штаті компанії працює досвідчений майстер-зерносушарник, який запускає зерносушарку на об’єкті, а також протягом трьох днів разом зі спеціалістами замовника сушить на ній урожай.

«Майстер-зерносушарник на практиці навчає грамотної експлуатації, нюансам і тонкощам сушіння культур, із якими працює господарство», — додав Олексій Ломакін.

Як зазначається у повідомленні, KMZ Industries автоматизуємо не лише власне обладнання, а й інших брендів

«Минулого року, наприклад, до осіннього сезону модернізувати французьку Law-Denis для виробника кормів на Київщині та дві американські зерносушарки Brock Meyer 2400S для великого агрохолдингу на Чернігівщині. Цьогоріч знову отримали замовлення на модернізацію «американця» ще на одному об’єкті в Чернігівській області. Так наша територіальні близькість до замовників і значний досвід стають у пригоді й допомагають елеваторам уникнути простоїв у сезон», — додав керівник департаменту.

Читайте також: На Миколаївщині з’явиться новий елеватор зі зберігальною потужністю 56 тисяч тонн

Виконано за допомогою Disqus