Для української племінної ВРХ відкрився новий експортний ринок

20 жовтня 2021 230 0
Для української племінної ВРХ відкрився новий експортний ринок
Kurkul.com

Компетентні органи України та Лівії погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт племінної великої рогатої худоби з України до Лівії. Повідомляється на Урядовому порталі.

«Ми продовжуємо відкривати нові можливості для українських експортерів на іноземних ринках. Зокрема, просуваємо українські економічні інтереси на великому споживчому ринку країн Африки. Послідовні зусилля приносять конкретні результати для українського бізнесу. Сьогодні це додатковий доступ для українських компаній галузі тваринництва на ринок Лівії», — заявив Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному веб-порталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», в рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Нагадаємо, раніше в цьому році компетентні органи України та Лівії погодили сертифікат на експорт молока та молочних продуктів з України. Також між країнами погоджені форми сертифікатів на експорт з України м’яса птиці, продуктів з нього та ВРХ для забою.

Читайте також: Україна зможе експортувати курятину до Йорданії навіть у разі спалаху пташиного грипу

Виконано за допомогою Disqus