Українські птахівники зможуть експортувати продукцію до Грузії

21 жовтня 2021 57 0
Українські птахівники зможуть експортувати продукцію до Грузії
Depositphotos

Компетентні органи України та Грузії погодили форму сертифіката на експорт з України м’яса, субпродуктів та інших продуктів птахівництва. Повідомляє пресслужба Держпродспоживслужби.

«Ми створюємо нові можливості для українських компаній заробляти за кордоном більше грошей. Це означає більше валютних надходжень до України, зміцнення гривні, сплачені до бюджету податки та нові робочі місця. Цього тижня українські компанії галузі птахівництва отримали нові можливості експорту до Грузії. Крок за кроком створюємо умови для міжнародної експансії українських товарів», — заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба. 

Голова Держпродспоживслужби Владислава Магалецька зазначила, що Грузія є важливим торговельним партнером нашої країни.

«Наразі додаткові можливості для експорту до цієї країни отримали українські птахівники. Впевнена, що надалі двосторонні торговельні відносини між країнами будуть тільки зростати», — пояснила вона.

Ознайомитися з формою сертифіката можна на офіційному вебпорталі Держпродспоживслужби у розділі «Міжнародне співробітництво», в рубриці «Сертифікати на експорт з України».

Нагадаємо, компетентні органи України та Лівії погодили двосторонню форму ветеринарного сертифіката на експорт племінної великої рогатої худоби з України до Лівії.

Читайте також: Україна зможе експортувати курятину до Йорданії навіть у разі спалаху пташиного грипу

Виконано за допомогою Disqus