Названо дисковий культиватор, який сприяє одночасному проростанню насіння падалиці та бур’янів

28 жовтня 2021 1034 0
Названо дисковий культиватор, який сприяє одночасному проростанню насіння падалиці та бур’янів
Väderstad

Дискові культиватори Väderstad Carrier за якісного поверхневого обробітку формують мілке насіннєве ложе, що зменшує час, необхідний для проростання насіння падалиці та бур’янів, та, відповідно, сприяє одночасному його проростанню. Повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу Väderstad.

Дослідження доводять, що насіння бур'янів з глибини 6 см проростає на 2-4 дні пізніше, ніж з глибини 4 см.

«Carrier — це перша машина, яка відразу після збирання культури слідом за комбайном виконує поверхневий обробіток ґрунту. Завдяки високій швидкості обробітку, а це близько 15 км/год, аграрії отримують високу змінну продуктивність та якісно підготовлений ґрунт. Разом із високою робочою швидкістю, це одна із небагатьох машин на вітчизняному ринку, яка забезпечує суцільний обробіток поверхні поля на глибину від 2,5 см. При цьому, залежно від моделі, максимальна глибина обробітку може сягати до 16 см», — йдеться в повідомлені компанії. 

За словами виробника, дискові культиватори Carrier є універсальними і, залежно від комплектації, можуть виконувати післяжнивний, передпосівний обробітки ґрунту і навіть здійснювати висів деяких сільськогосподарських культур (як правило, дрібнонасіннєвих культур, таких як ріпак, сидерати).

Читайте також: Аграрії розповіли про переваги самохідного обприскувача Massey Ferguson 9335

Виконано за допомогою Disqus