В Києві пройде обговорення нових можливостей у галузі тваринництва

28 жовтня 2021 116 0
В Києві пройде обговорення нових можливостей у галузі тваринництва
Kurkul.com

Наступного тижня, 5 листопада, в Києві відбудеться експертне обговорення нових можливостей в галузі тваринництва, у тому числі експортних, кращих практик та світових трендів галузі. Повідомляє UBTA.

У зв'язку із тим, що в Києві з 1 листопада встановлюється «червоний» рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19, захід переноситься на невизначений термін.

Аграріїв ознайомлять із нововведеннями на європейському ринку галузі тваринництва та розкажуть про нові можливості для галузі в контексті експортного потенціалу (промотування українського продукту як конкурентоспроможного на світових ринках).

Теми та спікери заходу:

  • Державна підтримка галузі тваринництва — спікери: Тарас Висоцький, перший заступник Міністра аграрної політики та продовольства України; Дмитро Соломчук, народний депутат України; Яна Казьміна, керівник аграрного комітету UBTA.
  • Перегляд Угоди про Асоціацію та презентація експортних можливостей для галузі тваринництва — спікер Назар Бобицький, директор Брюссельського офісу UBTA.
  • Світові тренди в тваринництві та особливості експорту продукції тваринництва на ринки Близького Сходу та Африки — спікер Ольга Шевченко, заступниця Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.
  • Кращі практики в підходах до систем якості на виробництві (птиця) — спікер Наталія Верба, керівник відділу управління системою якості та сертифікації МХП.
  • Кращі практики в підходах до систем якості на виробництві (свинина) — спікер Оксана Юрченко, президент Асоціації «Свинарі України».

Також на заході планується презентація споживчих звичок українців щодо споживання продукції тваринного походження.

Місце та час проведення: 5 листопада, 15:30, м.Київ, вул.Десятинна 12 в приміщенні Всі. Свої D12 (7 поверх).

Організатори: Українська асоціація бізнесу і торгівлі та ГС «Всеукраїнський аграрний форум».

Захід буде корисним для власників, операційних директорів підприємств у сфері тваринництва (вирощування птиці, ВРХ, свиней, виробники усіх видів м’яса та яєць).

Придбати квитки можна за посиланням

Деталі дізнавайтесь в організаторів заходу: +38(050)-315-29 26 Ганна Куренкова, UBTA; h.kurenkova@ubta.com.ua.

Виконано за допомогою Disqus