В Україні розробили новий інструмент для обліку та управління земельним банком

11 листопада 2021 130 0
В Україні розробили новий інструмент для обліку та управління земельним банком

Компанія Feodal.Online розробила новий інструмент у вигляді модуля єдиної системи для обліку та управління земельним банком Feodal.Land. Про це розповів засновник та керівник компанії Feodal.Online Андрій Дем’янович у матеріалі «Які переваги над холдингами у користуванні землею можуть мати малі господарства» на Kurkul.com.

Він зазначив, що Feodal.Land передбачає постійний моніторинг відомостей про зміни реєстраційних дій у межах певних земельних ділянок. Дані зміни передбачають наявність намірів продажу, обмежень, відчуження, накладання арештів, зміни іншого речового права, суб’єктів, власників, користувачів та ін.

Експерт розповів, що функціонал буде корисним для всіх учасників ринку: для тих, хто купує землю, збирається купити, а також не купує, але хоче контролювати, які земділянки знаходяться у зоні ризику. Для товаровиробників — це можливість розуміння, що всі документи господарства у належному стані, що немає ніяких змін в інших речових правах, а також бачення намірів обтяження на земельні ділянки.  

«Основна функція — можливість контролювати і бути впевненим у завтрашньому дні, адже зембанк підприємства не відчужується і не змінюються суб’єкти, сторони, умови та параметри іншого речового права. Це дуже важливо для свідомого товаровиробника, як ще одна можливість захисту від рейдерства», — додав Андрій Дем’янович. 

Читайте також: Аграрії під заставу сільгоспземель узяли кредитів на 60 млн грн

В будь-якому випадку, перед використанням такого моніторингу, експерт радить провести землевпорядний аудит, оскільки неможливо за внаслідок проведення одного моніторингу забезпечити багатосторонній захист від рейдерства, варто підійти до цього комплексно.

Компанія Feodal.Online готова розповісти кожному агровиробнику про функції та можливості системи! Для цього звертайтесь за тел. (067)10-20-106, Євгенія.

 

Виконано за допомогою Disqus