Американський виробник систем іригації розширить виробництво і продаж в Україні

16 листопада 2021 111 0
Зрошення
Зрошення

Американська компанія «Valmont Industries», яка є одним зі світових лідерів по виробництву зрошувальної техніки, має намір офіційно зайти на український ринок. Зокрема, в планах компанії збільшити виробництво та продаж систем зрошення повного циклу в Україні. Про це повідомив Міністр агрополітики Роман Лещенко в Telegram.  

Зі слів міністра, в «Valmont Industries» вивчили успішність реалізації земельної та старт іригаційної реформ в Україні, тому побудували досить амбітні плани щодо України.

«Практично кожна друга система зрошення у світі — це продукція «Valmont Industries». Компанія має амбітні плани щодо розгортання в нас свого виробництва з високим рівнем локалізації: зможе виробляти та продавати в Україні системи зрошення повного циклу —  від насосних станцій до дощувальних машин останнього покоління», — розповів Роман Лещенко. 

Зрошувальні системи компанії Valmont Industries продаются на українському ринку під брендом Valley. Одним з дистриб'юторів цієї техніки є компанія АСА АСТРА. Наразі ведуться перемовини про прямий продаж техніки бренду.

Нагадаємо, нещодавно Роман Лещенко розповів, що вітчизняні виробники систем зрошення складають вагому конкуренцію іноземним гравцям. Зокрема, одним з вітчизняних виробників-лідерів стала ТМ Variant Irrigation. У планах компанії зайняти 60% українського ринку зрошувальних систем протягом 2 років.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою