Новий обприскувач від LEMKEN дозволяє суттєво скоротити норму витрат добрив

22 листопада 2021 145 0
LEMKEN SprayHub
Kurkul.comLEMKEN SprayHub

Компанія LEMKEN презентувала передній бункер-обприскувач SprayHub, який стане новим компонентом просапних машин. Така комплектація дозволяє ефективно знищувати бур'яни між рядами з одночасним смуговим обприскуванням, що суттєво скоротить норму витрати добрив. Про це розповіли представники компанії в рамках Lemken Blue innovation day 2021, інформують журналісти Kurkul.com.

«Spray Hub об’єднує  в собі всі функції, необхідні для розпилення рідин, які регулюється залежно від швидкості. Для цього передній бункер оснащений власною системою регулювання, мішалкою та системою очищення. Він працює через ISOBUS, а також підтримує інтуїтивне керування, через програму «MegaSpray». Обприскувач підключається до техніки через програму SprayKit», — розповіли розробники. 

Оскільки за такого способу обприскування здійснюється лише концентровано в ряду, комбінація двох операцій дозволяє заощадити від 40 до 60% препарату для обприскування. Цей спосіб цікавий і з точки зору підвищення ефективності праці, адже прополка і обприскування виконуються за один прохід.

Бункер SprayHub вміщує об'єми 1100 або 1500 л і оснащений баком для чистої води, баком для миття рук та завантажувальним сітчастим фільтром. Для розчинення твердих речовин передбачено додаткова промивна форсунка. Також доступний для замовлення сполучний елемент CTS для безконтактного промивання.

SprayHub та програма SprayKit вийде на ринок до весни 2022 р. 

Читайте також: Чеський виробник сільгосптехніки випустить дискатор з новим способом розвороту

Виконано за допомогою Disqus