Прометей пропонує фермерам безкоштовне зберігання зерна на своїх елеваторах

24 листопада 2021 174 0
Прометей пропонує фермерам безкоштовне зберігання зерна на своїх елеваторах

ГК «Прометей» пропонує фермерам програму лояльності з безкоштовного зберігання зернових та олійних на своїх елеваторах. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

«В рамках підтримки с/г виробників регіонів присутності група компаній «Прометей» пропонує програму лояльності для своїх клієнтів. Зокрема, агрохолдинг, елеваторні потужності якого за критерієм обсягів одноразового зберігання досягли позначки 1,7 млн т, встановив безкоштовне компенсаційне зберігання на своїх елеваторах без обмежень на обсяги постачання с/г виробників», — йдеться у повідомленні.

Для таких культур як пшениця, ячмінь та насіння соняшнику програма діє в рамках усієї мережі елеваторних комплексів групи для терміну зберігання не більше 90 днів.

На елеваторах ГК «Прометей» — «Долинська», «Казанка», «Новополтавка», «Апостолове», «Ток», «Жовтокам'янка», «Явкино», «Лоцкіне», «Дніпровська», «Снігурівка», «Велика Олександрівка», «Володимирівка», «Арциз», «Кулевча», «Бобринець», «Золочів», «Грушка», «Йосипівка» — безкоштовне компенсаційне зберігання насіння соняшника встановлено на строк до 01.04.2022 р.

Для кукурудзи програма діє також у рамках терміну зберігання до 60 днів на елеваторах «Лебедин», «Золочів», «Грушка», «Йосипівка» та «Чотирбоки».

Можливість підключення до Програми лояльності відкрита для всіх без винятку виробників і трейдерів.

У програму автоматично інтегровані всі фермери-партнери ГК.

Читайте також: Названо найбільш економний варіант самостійного зберігання зерна

Виконано за допомогою Disqus