Прометей оптимізує процеси приймання зерна на своїх елеваторах

18 січня 2022 353 0
Прометей оптимізує процеси приймання зерна на своїх елеваторах
Прометей

ГК «Прометей» планує оновити автопарк новими фронтальними навантажувачами Merlo TF 38.10. Про це Kurkul.com повідомили в пресслужбі компанії.

Як зазначається, придбання нового обладнання оптимізує як процеси приймання зернових та олійних, так і обсяги перевалки загалом.

Програму було реалізовано у межах лізингового договору з ОТП Банком. Сумарний обсяг фінансування проєкту становить близько €500 тис.

У 2021 р. придбано 4 навантажувачі на елеватори «Велика Олександрівка» (Херсонська обл., смт Велика Олександрівка), «Апостолове» (Дніпропетровська обл., м. Апостолове), «Снігурівка» (Миколаївська обл., м. Снігурівка), «Владимир» (Миколаївська обл., с. Володимирівка), а у січні 2022 р. отримано ще 2 навантажувачі на елеватори «Гайчур» (Запорізька обл., смт Терновате) та «Вознесенськ» (Миколаївська обл., м. Вознесенськ).

Читайте також: Якість кукурудзи цього сезону залишає бажати кращого — фахівці

«Якісна техніка — це завжди вигідна інвестиція, яка не лише виправдає себе, а й повернеться із прибутком. Своєю чергою, модернізація елеваторного дивізіону, у тому числі зміцнення його матеріально-технічної бази, є зараз для Групи Компаній одним з першочергових завдань. Елеваторний напрямок за підсумками 2021 року показав хороші показники прибутку, тому його «матеріальне переозброєння» є для Групи стратегічним завданням», — повідомили у пресслужбі.

У 2022-23 МР ГК «Прометей» планує придбати ще близько 10 навантажувачів для елеваторів.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою