Індійські фермери знову вийдуть на протести

25 листопада 2021 113 0
Індійські фермери знову вийдуть на протести
Depositphotos

Лідер спілки фермерів Індії (BKU) заявив, що протести фермерів продовжаться — 29 листопада 60 тракторів поїдуть до парламенту, щоб домогтися прийняття закону про торгівлю фермерською продукцією. Повідомляє Kurkul.com, з посиланням на bignewsnetwork.

«29 листопада 60 тракторів підуть до парламенту на тракторний марш. Трактори проїдуть дорогами, які відкрив уряд. Нас звинуватили в тому, що ми тримаємо дороги перекритими. Ми не перекривали дорогу. Дороги — це не наш рух. Ми відразу підемо до парламенту», — сказав Тікаіті Ракеш, лідер спілки фермерів.

Нагадаємо прем'єр-міністр Нарендра Моді минулого тижня оголосив про скасування трьох законів про сільське господарство, які викликали протести фермерів по всій країні.

Тікаіті Ракеш також сказав, що до парламенту піде тисяча людей, на відміну від 200 людей, які були минулого разу.

«Ми очікуємо відповіді уряду щодо наших вимог. Щобільше, інциденти, які трапилися за останній рік, у яких загинуло 750 фермерів, уряд має взяти на себе відповідальність за це», – сказав лідер фермерів.

Крім того, спілка фермерів повідомила, що індійська діаспора, а також міжнародні фермерські організації планують «заходи солідарності» по всьому світу.

Читайте також: В Канаді через повені постраждали сотні ферм

Виконано за допомогою Disqus