Фермерам надали ТОП-3 поради щодо фінансової діяльності агропідприємств

28 листопада 2021 667 0
Гроші на землі
Гроші на землі

Минулого тижня для фермерів відбулась бізнес-конференція OK AGRO, де на одній сцені зібрались експерти високотехнологічних компаній, які представили, у деякому сенсі, унікальні smart-рішення для агросектору. Зокрема, Ігор Новицький, який представляв компанії «Перший млин» і «Урочище Журавське» розповів про тенденції фінансової діяльності агросектору в економічних умовах поточного року. Про це йдеться в матеріалі «Навчальний курс про кукурудзу, захист від рейдерів та інші підсумки ОК AGRO-2021» на Kurkul.com.

Експерт надав ТОП-3 поради щодо фінансової площини діяльності агропідприємств з огляду на тенденції поточного року та перспективи наступного:

  • Користуйтесь кредитами по програмі «Доступні кредити 5-7-9%». У назві програми, правда, відсутні цифри 0 і 3, але на практиці вже сьогодні можливо отримати кредит до 50 млн грн навіть під нульовий відсоток. Треба тільки поцікавитися у спеціалістів стосовно деталей і діяти
  • Завжди думайте про капіталізацію вашого бізнесу. А приймаючи ті чи інші фінансові рішення, варто усвідомлювати, як вони вплинуть на вартість вашої компанії.
  • Особисто намагайтеся контролювати фінанси. У крайньому випадку, хай це буде ваша дуже компетентна та довірена особа.

Читайте також: Керівників служби безпеки агрокомпаній навчатимуть азам захисту від шахрайства та рейдерства


 

Виконано за допомогою Disqus