Ціна сої стабілізувалась — огляд за 25 листопада від Zernotorg.ua

25 листопада 2021 2901 0
Ціна сої стабілізувалась — огляд за 25 листопада від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта           

Станом на 25 листопада в українських портах подорожчали пшениця фуражна та продовольча, кукурудза та ячмінь. Найбільше в ціні додала пшениця фуражна. Відучора її вартість зросла в Миколаївському порту на 63 грн/т, а в портах Одеської обл. — на 50 грн/т.

Вартість соняшнику в портах Одеської обл. тримається на рівні 19 200 грн/т, а ціна сої в українських портах закріпилась на позначці 14 650 грн/т.

Нагадаємо, на освітній платформі Культиварій стартує новий курс «Цариця Полів», який допоможе фермерам освоїти повний операційний цикл вирощування кукурудзи — від підбору насіння до продажу врожаю на експорт. Тож, якщо ви хочете покращити результативність виробництва, то переходьте за посиланням та реєструйтесь

Читайте також: Прометей пропонує фермерам безкоштовне зберігання зерна на своїх елеваторах

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

Нагадаємо, завдяки тому, що з цього року українські сертифікати визнали в ЄС, вітчизняним компаніям стало вигідним виробництво насіння на експорт. Таку думку висловив Сергій Тимошенко, генеральний директор MAS Seeds Україна. А ви сієте насіння українських виробників?

Виконано за допомогою Disqus