В Чикаго вартість кукурудзи зростає п’яту сесію поспіль

29 листопада 2021 1367 0
Качан кукурудзи
DepositphotosКачан кукурудзи

Сьогодні ф'ючерси на пшеницю в Чикаго зросли на понад 1% на фоні скорочення глобальних поставок і високого попиту, а вартість кукурудзи зростає п’яту сесію поспіль. Повідомляє Reuters.

Минулого тижня ціни на світовому ринку зерна постраждали через занепокоєння щодо нового штаму коронавірусу Omicron, а з тим й введенням карантинних обмежень. Сьогодні ж ціни відновили зростання.

«Найактивніший контракт на пшеницю зріс на 1,3% до $8,51/бушель, а кукурудза дорожчає п'яту сесію поспіль. Її ціна зросла до $5,87/бушель», — повідомили трейдери.

Тим часом в Україні тенденція до здорожчання цін зернових продовжується. Ще в п'ятницю ціна пшениці в портах перевищила позначку в 10 000 грн/т.

Нагадаємо, що нещодавно фермерам розповіли про фактори, які впливають на ціну кукурудзи. Зокрема, в основі ціноутворення лежить базовий принцип формування — це баланс попиту та пропозиції з поправкою на фактори впливу. 

Якщо ви бажаєте розібратись зі всіма тонкощами ціноутворення та продажу кукурудзи, то замовляйте курс «Цариця полів». Курс буде корисний для всіх учасників ринку сільськогосподарської продукції, хто приймає рішення в бізнесі та прагне навчитися вирощувати продуктивну кукурудзу з найвищою маржинальністю. За детальнішою інформацією переходьте за посиланням.

Читайте також: Українські аграрії продали на закордонні ринки майже 25 млн тонн зерна

Виконано за допомогою Disqus