Світове виробництво зернових зросте внаслідок збільшення врожаю кукурудзи в Україні та США

3 грудня 2021 957 0
Кукурудза
Kurkul.comКукурудза

Прогноз ФАО щодо світового виробництва зернових у 2021 р. у грудні було знижено проти показника листопадового прогнозу. Зниження стало результатом незначного скорочення виробництва ячменю та сорго, яке було компенсовано вищим, ніж очікувалося, врожаєм кукурудзи в Україні та у США. Повідомляє Kurkul.com на основі даних звіту.

«Прогноз ФАО щодо світового виробництва зернових у 2021 р. становить 2 791 млн. т, що на 2,1 млн т менше показника в листопаді. Однак грудневий показник, як і раніше, на 0,7 % (19,2 млн. т) перевищує виробництво минулого року та є новим рекордним рівнем», — йдеться у звіті ФАО.

Водночас прогнози, як і раніше, вказують на те, що обсяг виробництва фуражних зернових у світі перевищить торішні показники на 1,4%  і становитиме 1 503 млн т.

Якщо ви бажаєте розібратись зі всіма тонкощами ціноутворення та продажу кукурудзи, то замовляйте курс «Цариця полів». Курс буде корисний для всіх учасників ринку сільськогосподарської продукції, хто приймає рішення в бізнесі та прагне навчитися вирощувати продуктивну кукурудзу з найвищою маржинальністю. За детальнішою інформацією переходьте за посиланням.

Читайте також: 

Виконано за допомогою Disqus