Названо сільгосптехніку, завдяки якій прискорюється розкладання пожнивних решток

6 грудня 2021 646 0
Названо сільгосптехніку, завдяки якій прискорюється розкладання пожнивних решток
Väderstad

Сталевий прикочувальний коток Väderstad SteelRunner, який встановлюється на культиватори Carrier, легко прорізає поверхню ґрунту та вдавлює пожнивні рештки, тим самим прискорює їх розкладання. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії Väderstad.

«Цей коток найкраще працює в умовах середніх та важких ґрунтів з наявними грудками на поверхні поля. Навіть за вологих умов коток відмінно впорається із поставленим завданням оскільки обладнаний чистиками, що перешкоджають налипанню ґрунту», — повідомляють в компанії Väderstad.

В лінійці додаткового обладнання компанії Väderstad наявні моделі як однорядних, так і дворядних сталевих котків SteelRunner.

«Дворядний SteelRunner здійснює ефективне прикочування і розбивання грудок та є чудовим доповненням до вже наявних типів котків. Завдяки своїй конструкції  та роботі котка поверхня ґрунту висихає швидше, тим самим дозволяючи аграріям швидко розпочати здійснювати наступну операцію на полі. Крім того, відкрита конструкція котка дозволяє мінімізувати нагортання ґрунтової маси і потребує низьких тягових зусиль», — зазначається у повідомленні.

Читайте також: Першочергово потрібно надавати компенсацію при купівлі вітчизняної зрошувальної техніки — думка

Особливості котка:

  • діаметр кілець 600 мм;
  • наявність гумової підвіски;
  • агресивна дія на ґрунт;
  • залишає гладку і добре ущільнену поверхню.

Нагадаємо, Väderstad назвав умову досягнення ідеального розміщення насіння під час висіву.

Виконано за допомогою Disqus