В портах зросла ціна соняшнику — огляд за 10 грудня від Zernotorg.ua

10 грудня 2021 20506 0
В портах зросла ціна соняшнику — огляд за 10 грудня від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта            

Під кінець тижня ціни на кукурудзу в українських портах знизились. Також подешевшали в портах Одещини пшениця 2 класу та пшениця фуражна. Вартість ячменю залишається стабільною.

Вартість соняшнику в Одеському порту знову зросла на 150 грн/т і тепер становить 19 300 грн/т. Ціна сої в українських портах закріпилась на позначці в 14 650 грн/т.

До слова, в новому звіті експерти USDA прогнозують, що врожай кукурудзи в України у 2021/22 МР складе 40 млн т, що на 2 млн т більше, ніж прогнозувалось місяцем раніше. Також для України експерти підвищили прогноз щодо експорту пшениці на 0,2 млн т до 24,2 млн т

Читайте також: Цукрозаводи виготовили майже 1,2 млн т цукру у новому сезоні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

Виконано за допомогою Disqus