В Україні очікується мокрий сніг, ожеледиця на дорогах та туман

13 грудня 2021 164 0
Сніг
Сніг

Синоптики прогнозують по всій території України опади, які різнитимуться в регіонах в залежності від температури. Вони будуть у вигляді снігу, мокрого снігу та дощу. В епіцентрі циклону опиняться західні, північні та центральні області. Повідомляє сервіс агропогоди Метео Фарм

Упродовж тижня пануватиме суцільну хмарність, лише 15-го грудня на Заході синоптики передбачають хмарність з проясненням.

«Максимальна кількість опадів очікується 13 та 17 грудня. На значних територіях спостерігатиметься налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця та тумани. Вітер північного, східного напрямків, середня швидкість 2 – 8 м/с», — повідомили синоптики. 

Температура вночі в центральних, північних та східних областях коливатиметься від -4 до +3°С, вдень -1…+4°С, на Заході прохолодніше — -9…+2°С, денна температура досягне позначки -5…+4°С. В південних областях вночі -1…+5°С, вдень повітря прогріється до +1…+9°С. 

Мінімальна температура ґрунту на переважній території коливатимуться від -2 до +4°С, на Півдні — 0..+7°С, в західних областях — -3…+2°С. Після 13-го грудня розпочнеться похолодання.

Читайте також: Укрзалізниця збереже прозорий механізм фрахту вагонів-зерновозів

Виконано за допомогою Disqus