Посівний комплекс Rapid забезпечує високу точність висіву — Väderstad

29 грудня 2021 84 0
Сівалка Väderstad Rapid
traktorist.uaСівалка Väderstad Rapid

Посівний комплекс Väderstad Rapid забезпечує високу точність висіву насіння завдяки унікальній системі контролю глибини з можливістю керування з кабіни трактора. Таким чином висіяне насіння завжди потрапляє на тверде, капілярне посівне ложе, що сприяє швидкому проростанню насіння. Повідомляє Traktorist.ua.

«Серцем сівалок Rapid є унікальні диско-анкерні сошники, які мають спеціальну конфігурацію, що дає їм змогу утримувати лідерські позиції щодо якості загортання насіння серед сошників для висіву зернових культур», — повідомили в компанії.

За допомогою спеціальних металевих тяг кожне опорне колесо з’єднано з двома сошниками, які розташовані попереду нього. Завдяки цьому вдається досягати рівномірної глибини загортання насіння за будь-яких умов. Притискне зусилля на кожен із сошників становить понад 150 кг, що дає їм змогу легко проникати в ґрунт та сприяє високій їхній стійкості навіть за сівби на високих швидкостях.

Агресивне положення диску висівного сошника дає змогу формувати борозну, очищену від соломи незалежно від типу ґрунту або системи його обробітку. Таким чином сошник гарантує надійний контакт насіння із ґрунтом, що своєю чергою сприяє отриманню дружних та рівномірних сходів.

Читайте також: У 2022 році зростуть продажі роботизованої сільгосптехніки

Виконано за допомогою Disqus