Аналітики озвучили прогноз експортних цін на фуражні зернові

29 грудня 2021 1378 0
Зерно
Зерно

Активність на ринку експортних зернових впала на фоні зимових свят. Надалі сусідні ринки впливатимуть на вартість фуражної пшениці та ячменю, а дефіцит вологи в Південній Америці підтримає ф’ючерси кукурудзи. Про це повідомили аналітики G.R. Agro, пише Kurkul.com

На експортному ринку фуражної пшениці цінотворення залишилось на рівні минулої п’ятниці. Надалі сигнали зі сторони ринку пшениці і кукурудзи будуть направляти ціни.

Експертні ціни на фуражну пшеницюЩодо кукурудзи, то ціни попиту CPT глибоководні порти укріпились на $1/т — до $263/т на фоні обмеженої активності перед новорічними святами та сильній підтримці зі сторони CBOT. Аналітики прогнозують, що дефіцит вологи в Аргентині та Бразилії підтримуватиме ф’ючерси кукурудзи.

Експортні ціни на фуражнку кукурудзуЦіни попиту на український ячмінь CPT глибоководні порти залишились на рівні минулої п’ятниці. Згідно з прогнозом, сигнали зі сторони сусідніх ринків будуть направляти ціни, у той час, як обмежена пропозиція може надавати підтримку.
Експортні ціни на фуражний ячмінь

Читайте також:

Виконано за допомогою Disqus