Väderstad встановить на посівні комплекси Rapid нове покоління шин

4 січня 2022 120 0
Нове покоління шин на сівалці Väderstad Rapid
VäderstadНове покоління шин на сівалці Väderstad Rapid

Шведська компанія Väderstad встановить на посівні комплекси Rapid нове покоління шин, виготовлених із якіснішої гуми, завдяки чому на 50% збільшується термін експлуатації опорних коліс. Про це повідомляє Traktorist.ua, з посиланням на пресслужбу компанії.

За словами виробника, опорні колеса Rapid виконано у вигляді набору спеціальних шин, встановлених на індивідуальних кріпленнях, що значно спрощує їхнє обслуговування у разі пошкодження або спрацювання.

«Використовуваний низький тиск повітря (1,5 бар) у поєднанні з рисунком протектора нових шин дають змогу ретельно й бережно притискати рядок із насінням і створюють оптимальні умови для проростання висіяних культур. Разом із тим, відносно високий протектор шин допомагає якісно подрібнити грудки землі та вирівняти поверхню поля, що також сприяє безперешкодному проростанню насіння», — йдеться в повідомленні.

Наразі виробник пропонує два типи шин — звичайні та підсилені. Їх можна придбати або окремо, або у збірці з металевим диском та ступицею.

Читайте також: Білорусь далі забороняє імпорт українських сівалок

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus