Аграрії отримають нову можливість фінансування для розвитку агротехнологій

26 січня 2022 138 0
Гроші
Гроші

Креді Агріколь підписав угоду з Європейським Фондом для Південно-Східної Європи, у рамках якої банк отримає €20 млн на підтримку агровиробників і фермерів. Згідно з умовами угоди, агроклієнти банку зможуть отримати фінансування за фіксованими процентними ставками для розвитку прогресивних технологій в агросфері. Про це повідомили в пресслужбі Креді Агріколь.

«Об’єднавши наші зусилля, середньострокове фінансування в гривні стане більш доступним для наших клієнтів, що розширить можливості агробізнесу інвестувати у покращення технологій та обладнання. Це дуже почесно бути партнером Європейського Фонду для Південно-Східної Європи. Разом ми створимо доступні умови фінансування для розвитку аграрного бізнесу», — розповів директор з корпоративного бізнесу та агрі-агро Креді Агріколь Банку Александр Чеснакофф.

Очікується, що ця інвестиція дозволить отримати понад 3 тис. субкредитів і забезпечить близько 9 тис. робочих місць.

«Співпраця з однодумцями, такими як Креді Агріколь, є дуже важливою для того, щоб Європейський Фонд для Південно-Східної Європи міг продовжувати слідувати своїй меті —  розширення доступу до стабільного фінансування місцевого бізнесу, зокрема у цьому випадку – агробізнесу», — зазначив Голова правління Європейського Фонду для Південно-Східної Європи Клаус Мюллер.

Для отримання фінансування за фіксованими процентними ставками, клієнти можуть звернутися до свого персонального менеджера у Креді Агріколь або дізнайтеся більше у контакт-центрі банку за телефоном 0 800 30 5555.

Читайте також: В Україні агрострахуванням займається менше 10 страхових компаній

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus