Система Väderstad може з точністю до насінин підрахувати кількість посівного матеріалу

1 лютого 2022 134 0
Система Väderstad SeedEye
traktorist.uaСистема Väderstad SeedEye

Автоматична система регулювання норми висіву Väderstad SeedEye вичислятиме кількість висіяного насіння не в кг/га, а в новій одиниці виміру — кількості насінин/м2. Це дозволить підрахувати з точністю до насінини, скільки посівного матеріалу потрапляє з сівалки в ґрунт. Повідомляє Traktorist.ua.

«Підрахунки на основі ваги, наприклад кг/га, залишились у минулому. Відтепер ми використовуємо нову одиницю виміру, яка має практичне значення — кількість насінин на м2», — повідомили виробники.

Якщо порівнювати норми внесення в кг/га і кількості насінин/м2, то принципова перевага останньої полягає в тому, що вона не залежить ні від типу насіння, ні від різної абсолютної його ваги, ні від відмінностей між різними партіями посівного матеріалу.

«Відповідно, якщо норма висіву становить 303 насінини/м2, то система SeedEye забезпечить висів саме цієї кількості насіння, незважаючи на будь-які чинники, що могли б призвести до відхилень від норми. Ви просто вказуєте необхідну норму висіву для вашого поля, а про решту подбає система SeedEye в автоматичному режимі», — наголосили в Väderstad.

Читайте також: За 15 років BEDNAR збільшив оборот в 21 раз

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus