Реклама

В Україні температура повітря підніметься до +12°С

7 лютого 2022 400 0
Озимий ріпак
Озимий ріпак

Упродовж тижня на всій території України пануватиме відлига, лише ближче до вихідних температури почнуть опускатися. Про це розповіли аналітики сервісу Метео Фарм.

«Небо заполонять хмари, виключенням стануть західні та південні області, тут час від часу з’являтиметься сонце. Короткочасні опади очікуються в північних, західних, східних та центральних областях», — прогнозують синоптики. 

До того ж значні опади пройдуть в Закарпатській обл. протягом 7 лютого, а 8 лютого на Сході, в Дніпровській, Полтавській, Миколаївській, Херсонській та Запорізькій обл. Вітер переважатиме західного, північно–західного напрямку, середня швидкість складе 2–9 м/с.

Нічні температури на більшості території України знаходитимуться в межах -3…+4°С.  Денні температури на Півночі та Сході коливатимуться від 0 до +6°С, в центральних та західних областях — +1…+9°С. На Півдні та в Чернівецькій обл. температури піднімуться найвище +2…+12°С. Температура ґрунту в північних, південних та східних областях досягне позначки 0…+4°С, на Заході та у центральних областях знаходитиметься в межах — -3…+2°С.  

Читайте також: Фахівець порадив, як ефективно підготуватися до посівної кампанії

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus