Ціни на зерно знижуються — огляд за 8 лютого від Zernotorg.ua

8 лютого 2022 7958 0
Ціни на зерно знижуються — огляд за 8 лютого від Zernotorg.ua
Kurkul.com

Ціни на основні с/г культури, оприлюднені у новині, наведені на основі даних CPT — умов доставки до воріт порту. Основні порти, що закуповують с/г культури, знаходяться в Одеській та Миколаївській областях. Повідомляє Kurkul.com, згідно з даними ресурсу Zernotorg.ua.

Читати за темою: Зерно, дизель і валюта              

В портах України дешевшають зернові та зернобобові. Так, знизилась ціна пшениці продовольчої та фуражної, ячменю та кукурудзи.

Ціни на соняшник та сою відучора залишаються стабільними, 20 600 грн/т та 17 800 грн/т відповідно. Ріпак дещо подорожчав, наразі він вартує 19 650 грн/т. 

Як розповів аналітик Zernotorg.ua Олександр Тищенко, ціни на зернові в кінці січня на початку лютого відправляються в корекцію, яка триває до квітня. На зниження ціни впливають традиційні фундаментальні фактори, які присутні на ринку кожен рік.

Читайте також: Експорт зерна перевищив 39 млн тонн

Ціни на зернові та олійні

Підібрати вигідні варіанти продажу зерна можливо за допомогою сервісу Підбір Угод від Zernotorg.ua. Сервіс щоденно аналізує  реальні пропозиції, обчислює вартість логістики та сортує варіанти продажу за розміром прибутку.

 

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus