На Полтавщині фермер застрелив дружину

15 лютого 2022 8131 0
На Полтавщині фермер застрелив дружину
Depositphotos

У м.Заводське на Полтавщині фермер холоднокровно застрелив дружину. Повідомляють «Факти».

Як зазначається, 45-річний фермер Олег у день поховання свого батька із мисливської рушниці застрелив 29-річну дружину Євгенію. Поліцію він викликав сам.

«Загинула жінка 1992 року. Причиною смерті є вогнепальне поранення», — повідомив керівник відділення Миргородського райуправління поліції Геннадій В’юн.

Згідно з повідомленням, фермер багато працював у полі, був не конфліктним. Вбивство Євгенії для знайомих родини стало страшним шоком.

«Весь час у полі. Весь час бачив його, що сів у трактор і поїхав. Весь час приїхав-поїхав, приїхав-поїхав. Багато, багато він працював. З негативної сторони я не можу нічого сказати. Не було жодних скандалів. Жили вони нормально, мирно. Як звичайні люди, як звичайна сім’я», — розповіли сусіди фермера.

За повідомленням поліції, рушниця належала батьку Олега.

«Зараз розглядається версія, що вбивство скоїли з рушниці, яка раніше належала померлому батькові. Фігурант завчасно її не перереєстрував і не здав до органів поліції», — зазначив керівник відділення Миргородського райуправління поліції Геннадій В’юн.

Фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу — тримання під вартою».

Обставини та мотиви злочину встановлюються в рамках кримінального провадження, розпочатого за кваліфікуючими ознаками частини 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. У разі визнання вини судом підозрюваному може загрожувати від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. 

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus