Агровиробників запрошують обговорити впровадження 0% ПДВ

16 лютого 2022 174 0
Гроші
Гроші

Завтра Торгово-промислова палата України спільно з депутатами збирає лідерів та експертів агропродовольчої галузі для дискусії щодо спільного бачення подальших кроків представників влади та бізнесу. Також під час заходу представлять законопроєкт про запровадження нульової ставки ПДВ на продукти. Повідомляє AgroPolit.com.

«Мета «круглого столу» — почути думки аграріїв, харчовиків, експертів, з урахуванням досвіду ЄС проаналізувати законодавчу ініціативу депутатської групи «Партія «За майбутнє» № 7023 про зниження до 0% ПДВ на продукти харчування в Україні», — повідомили організатори заходу. 

Зі слів народного депутата Івана Чайківського, дана ініціатива починає обговорюватися в парламенті. На минулому тижні ряд народних депутатів запустили від себе ідею 0% на харчі через систему проведення круглих столів у регіонах. 

«Ми ініціюємо зараз проведення великого національного круглого столу, в місті Києві у четвер. Ідея така: обговорити сам законопроєкт – всі його плюси і можливі мінуси. Крім того, на зустрічі ми ще раз пройдемося по висновках і рекомендаціях, які ми отримали у регіонах від науковців, податкових фахівці та виробничників», — зазначив нардеп.

«Круглий стіл» відбудеться 17 лютого о 15.00 у Торгово-промисловій палаті України (м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33, зала «Колізей»).

Читайте також: На ринку дистриб'юторів генериків гучних дефолтів не передбачається — експерт

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus