Фахівець розповів про переваги вирощування соняшнику

17 лютого 2022 2278 0
Соняшник
Соняшник

Соняшник — цікава культура як для фермерів, так і для сільського господарства загалом. Однією із переваг вирощування якого є можливість притримувати врожай, зберігаючи на складах чи елеваторах. Про це розповів керівник Strube Ukraine Лутц Геррманн в матеріалі «Strube Ukraine вирішила «‎не стояти на одній нозі» — робимо ставку на соняшник» на Latifundust.com.

«Ця культура затребувана як на внутрішньому ринку, так і поза його межами. Вона дає змогу отримати додаткову вартість на переробці. Враховуючи збільшення споживання харчових продуктів, ціна на готову продукцію знаходиться на гарантовано високому рівні, й прогнози досить обнадійливі», — зауважив фахівець. 

Тому компанія вводить у своє портфоліо «нову кров» — соняшник нової генетики найкращих європейських селекцій і готова стати конкурентним гравцем соняшникового ринку України.

«Для того, щоб отримати кращий результат, на потужностях LNZ Group, доробляємо насіння інсектицидами, використання яких у Західній Європі не вітається. Йдеться про інсектициди, які вносяться на насіння, як-от Круїзер», — розповів Лутц Геррманн.

Читайте також: Фермери Черкащини та Київщини активно проводять підживлення озимих

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus