Понад 600 аграріїв розповіли про свої потреби на посівну 2022

8 березня 2022 373 0
Понад 600 аграріїв розповіли про свої потреби на посівну 2022

Міністерство агрополітики і продовольства на новій платформі зібрало інформацію вже в понад 600 українських аграріїв про потреби на Посівну 2022. Повідомляє Kurkul.com.

«Ми точно знаємо, що вас більше. Включайтесь, ці дані необхідні державі для продбезпеки.  Всього 10-20 хв часу вашої команди дозволить зробити багато швидких рішень від Мін АПК», — наголосив міністр агрополітики Роман Лещенко.

Так нещодавно Мінагро створило нову платформу для допомоги аграріям у проведенні посівної 2022 в умовах війни. Після отримання інформації, міністерство допомагатиме в трьох основних напрямах: паливо, логістика та МТР.  Зокрема, для того, щоб отримати допомогу у розв'язанні наявних проблем аграріям необхідно внести свої дані за посиланням.

Читайте також: Попри війну агрокомпанії готуються до весняно-польових робіт

Нагадаємо, українські аграрні журналісти та дизайнери Latifundist Media розробили серію NFT токенів «NFT Патрони Підтримки України». Колекція складається з патронів розфарбованих у кольори прапора України та кольори прапорів країн, які підтримують Україну у військовій боротьбі з Росією.

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus