Прометей виділив понад 2,5 млн грн на підтримку ЗСУ

4 квітня 2022 66 0
Прометей виділив понад 2,5 млн грн на підтримку ЗСУ
Kurkul.com

В рамках корпоративної програми підтримки армії, ГК «Прометей» з початку військової агресії росії проти України направила на адресу регіональних підрозділів ЗСУ та ТРО гуманітарну допомогу на загальну суму понад 2,5 млн грн. Про це повідомила пресслужба компанії.

Як зазначається, кошти спрямовані на закупівлю матеріально-технічних, продовольчих, медичних та інших засобів для військових, які захищають Миколаївську обл.

«Ми продовжуємо працювати та допомагати нашим бійцям, які щодня наближають перемогу України. У прагненні захистити, підтримати та допомогти нашій армії ми, як ніколи, єдині. Жити вільно — це є сутністю української душі, тому день у день усі «фронти» нашої країни трудяться для спільної справи — перемоги України. 24/7 наші агрогосподарства працюють у полі, 24/7 штаб «Прометея» координує процеси пошуку, закупівлі, логістики гуманітарної допомоги на адресу ЗСУ та ТРО», — зазначається у повідомленні.

Читайте також: Любомир Гайдамака: Ми змогли диверсифікувати виробництво, і замість креветок тепер вирощуємо овочі

У пресслужбі також додали, що це не останнє фінансування армії Групою «Прометей».

«Ми й надалі «стоятимемо» поряд із містом Миколаєвом та нашою армією. І ми маємо намір допомагати і після війни, коли знадобляться бізнес ресурси для відновлення міста. Найважливішим зараз є об'єднання наших зусиль, тому розраховуємо, що нашим прикладом скористаються всі бізнесмени Миколаєва», — наголосив власник Групи Компаній «Прометей» Рафаель Гороян.

Як повідомлялося раніше, робота ГК «Прометей» зараз сконцентрована у двох напрямках: підтримка армії України та забезпечення продовольчої безпеки.

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus

Матеріали за темою