Українські банки запровадили кредитні канікули для аграріїв

26 квітня 2022 166 0
Українські банки запровадили кредитні канікули для аграріїв
Kurkul.com

В «Ощадбанку» та «Укргазбанку» через оголошення воєнного стану запровадили кредитні канікули для аграріїв. Про це йдеться в матеріалі «На яких умовах банки надають кредити на посівну і чи можуть на них розраховувати аграрії із зони бойових дій» на Latifundust.com.

Так, в «Ощадбанку» запровадили кредитні канікули для представників мікро-, малого та середнього бізнесу. Ця програма триватиме до 31.05.2022. На період кредитних канікул відтерміновуються виплати по тілу кредитів та відсотках.

«У цей час не будуть застосовуватись будь-які штрафні санкції за невиконання або неповне виконання діючих кредитних договорів. Кредитні канікули для всіх клієнтів розпочнуться автоматично, для їх запровадження не потрібно звертатися до банку», — розповіла директор департаменту мікро-, малого та середнього бізнесу «Ощадбанку» Наталя Буткова-Вітвіцька.

В «Укргазбанку» запровадили кредитні канікули за всіма кредитними договорами та договорами фінансового лізингу строком на 2 місяці (з 01.03.2022 р. по 30.04.2022 р.). Додатково в банку готові розглядати інші варіанти кредитних канікул в кожному окремому випадку.

Читайте також: Банки вже видали аграріям кредитів майже на 9 млрд грн 

© Юлія Маковей, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus