Агрохолдинги допомагають фермерам із посівною — A.G.R. Group

30 квітня 2022 138 0
Агрохолдинги допомагають фермерам із посівною — A.G.R. Group

Під час війни аграрії зіштовхнулися з проблемами забезпеченості посівними матеріалами та іншими ресурсами для початку посівної. На допомогу сільгоспвиробникам приходять агрохолдинги. Про це розповів директор з інформаційних технологій та технічних питань і член правління A.G.R. Group Ігор Богданов у матеріалі «Війна війною, а посівна за розкладом? Розповідаємо про роботу A.G.R. Group» на Latifundist.com.

«Кооперація відбувається наступним чином: ми ділимося контактами наших партнерів та наших контрагентів. Підказуємо фермерам, які до нас звертаються, де можна закупити пальне, ЗЗР, вирішуємо агрономічні питання/консультації щодо зміни сівообігу. Таке спілкування однозначно є, хоча і до війни воно було», — пояснив Ігор Богданов.

Також він додав, що допомагають технікою та пальним ОДА та ЗСУ.

«За зверненням облдержадміністрацій, сільських рад, ЗСУ допомагаємо технікою, пальним. Від фермерів запитів допомогти з товаро-матеріальним цінностям чи ПММ звернень не було. У них невеликі площі, проблем з купівлею українського посівмата немає. Проблема тільки в фінансуванні, і ця проблема загальна», — зазначив член правління.

Читайте також:

© Юлія Немцева, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus