Аграрії все частіше використовують насіння української селекції

25 лютого 2016 117 0
«Імперія-Агро» забезпечує своїх клієнтів повним комплектом засобів ведення господарства
kurkul.com«Імперія-Агро» забезпечує своїх клієнтів повним комплектом засобів ведення господарства

Тенденція щодо впровадження селекційних посівів кукурудзи в останні роки набрала обертів, зазначив керівник відділу добрив і мікродобрив ТОВ «Імперія-Агро» Віталій Орел під час виставки «Зернові технології».

«Минулого року наша компанія відкрила свою власну торгову марку Best Corn спільно з агрофірмою «Степова». Ми пропонуємо насіння селекційної кукурудзи, ціна якої залишається українською навіть при тому, що це продукт європейської якості. Зараз в Україні вже близько 1 млн га посівів української селекції. Тож ми бачимо перспективи в просуванні своєї торгової марки», — говорить Віталій Орел.

Взагалі ж спектр пропозицій «Імперія-Агро» досить широкий. Вони забезпечують своїх клієнтів повним комплектом засобів ведення господарства: від насіння до засобів для листкового підживлення та деструкторів стерні.

Зараз «Імперія-Агро» має близько 4 тис. клієнтів.

«Ми зорієнтовані на всі сегменти аграрного ринку, найбільшу частину займають фермерські господарства (до 10 тис га), але не залишаються без уваги і одноосібники, які завжди можуть отримати безкоштовну консультацію за телефонами вказаними на нашому сайті», − характеризує клієнтський сегмент компанії «Імперія-Агро» Віталій Орел.

Виконано за допомогою Disqus