Danone визнав запорізький кооператив найкращим в Україні

2 березня 2016 117 0
Запорізький кооператив отримав звання «Вертикальний молочний прорив року»
Запорізька ОДАЗапорізький кооператив отримав звання «Вертикальний молочний прорив року»

Сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Жовтневе» (Токмацького району Запорізької області) визнано переможцем постачальників молока компанії Danone з семи областей за підсумками 2015 р. у номінації «Вертикальний молочний прорив року», пише прес-служба Запорізької облдержадміністрації.

«Ми дійсно у 2015 р. зробили прорив, адже кількість зібраного молока зросла на 40% у порівнянні з минулим роком», — сказав голова СОК «Жовтневе» Руслан Горенко.

Також додається, що голови правлінь сільськогосподарських обслуговуючих кооперативів (СОК) Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Кіровоградської областей ділились своїми надбаннями та проблемами.

Довідково:

В області створено 28 кооперативів, з них 8 – плодоовочевих, які вирощують та реалізують плодоовочеву продукцію власного виробництва, 2 – з обробки землі та збиранню врожаю, 6 – молочарських, 1 – м’ясний, 5 – зернових, 6 – інші. Найбільш відомі з них — СОК «Вікторія-АГРО» Вільнянського району, «Козацький зерновий союз» Якимівського району та СОК «Жовтневий» Токмацького району.

Підтримку кооперації на селі, вдосконалення її діяльності щодо надання більш якісних послуг розглядаються Департаментом агропромислового розвитку облдержадміністрації на семінарах, тренінгах, засіданнях «круглих столів», на які залучаються кваліфіковані фахівці, науковці, керівники агроформувань.

Виконано за допомогою Disqus