Створено 100 терорганів Держпродспоживслужби

2 березня 2016 88 0
Зареєстровано понад 100 територіальних органів  Держпродспоживслужби
vkurse.uаЗареєстровано понад 100 територіальних органів Держпродспоживслужби

Зареєстровано понад 100 територіальних органів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, повідомив голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа.

«Процес створення Служби активно просувається. У понад 100 регіонах призначено виконуючих обов’язки керівників і ці територіальні органи вже пройшли державну реєстрацію», — наголосив він.

За його словами, майже завершили цей процес управління в Івано-Франківській, Тернопільській, Вінницькій, Рівненській та Одеській областях. Очікується, що до кінця тижня цю роботу завершать всі 572 територіальних органів Держпродспоживслужби.

«У повному обсязі територіальні органи розпочнуть виконувати свої функції після того, як Комітет ВР з питань бюджету схвалить розпорядження Кабінету Міністрів №76 від 27 січня 2016 р. «Деякі питання забезпечення діяльності Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів» № 76 від 27 січня 2016 р., яким передбачив фінансування Держпродспоживслужби шляхом передачі бюджетних призначень з інших центральних органів виконавчої влади, що приєднуються до Служби», — додав він.

Виконано за допомогою Disqus