Розмінування сільськогосподарських угідь може бути пришвидшено у багато разів

13 січня 2023 313 0
Feodal розпочав співпрацю з центром протимінної діяльності
wikimedia.orgFeodal розпочав співпрацю з центром протимінної діяльності

Компанія Feodal підписала меморандум про співпрацю з Центром протимінної діяльності. У рамках меморандуму планується активний обмін інформацією щодо протимінної діяльності, а також участь Центру в проєкті military.feodal.online

За словами учасників меморандуму, така співпраця сприятиме швидшому розмінуванню територій після деокупації та створенню безпечного середовища в Україні внаслідок обміну інформацією. 

«Передусім, цей меморандум дає нам можливість прямого контакту з центром, який координує роботу всіх операторів протимінної діяльності. Ми очікуємо, що це значно пришвидшить терміни обстеження, розмінування територій, звільнених після окупації росією, а отже українські агровиробники у прифронтових регіонах швидше зможуть повернутися до безпечних умов роботи на своїх полях», — коментує Андрій Дем‘янович, керівник компанії Feodal. 

В компанії надалі активно приймають і обробляють заявки, кількість яких останнім часом зростає. 

«Ми розуміємо, що багато хто ще досі чекає на дзвінок від операторів протимінної діяльності. Ми як завжди нагадуємо, що гуманітарне розмінування — процес дуже відповідальний і кропіткий, тому не швидкий, але ніхто не буде залишений. Ми радіємо співпраці з Центром протимінної діяльності тому, що розуміємо, що оперативна передача інформації дозволить в багато разів пришвидшити нашу спільну роботу», — сказав Андрій Дем'янович.

Також у Feodal зазначають, що поділяться деталями щодо спільної роботи найближчим часом. 

Нагадаємо, на початку повномасштабного вторгнення рф в Україну компанія Feodal під егідою  Міністерства аграрної політики та продовольства у співпраці з Асоціацією саперів України запустила сервіс швидкого розмінування полів military.feodal.online. Він спрямований допомагати агровиробникам, чиї поля постраждали внаслідок воєнних дій. 

© Микола Сирота, Kurkul.com, 2022 р.

Виконано за допомогою Disqus